Administratorul unei firme de pariuri sportive este cercetat, in stare de libertate, pentru inselaciune, dupa ce a refuzat sa achite suma de 18.000 de euro pe care o castigase un bucurestean, informeaza Politia Capitalei. Potrivit aceleiasi surse, po
Administratorul unei firme de pariuri sportive este cercetat, in stare de libertate, pentru inselaciune, dupa ce a refuzat sa achite suma de 18.000 de euro pe care o castigase un bucurestean, informeaza Politia Capitalei. Potrivit aceleiasi surse, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor al Politiei sectorului 6 Bucuresti au inceput urmarirea penala impotriva unui timisean, in varsta de 27 de ani, pentru inselaciune.
Acesta, in calitate de administrator al unei societati comerciale cu sediul in municipiul Timisoara, avand ca activitate pariurile sportive, a refuzat la plata suma de 722 de milioane de lei (18.000 de euro), care reprezenta castigul obtinut de un tanar din Bucuresti, pentru 20 de bilete jucate, la data de 21 noiembrie 2004, la punctul de lucru al societatii, din sectorul 6 al Capitalei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.