Dupa mai multe tatonari, conducerea clubului Poli AEK Timisoara este aproape de a-l aduce ca antrenor pe Cosmin Olaroiu.
Presedintele timisorean Anton Dobos a declarat ca a ajuns la un acord cu tehnicianul bucurestean de a fi transferat de la
Dupa mai multe tatonari, conducerea clubului Poli AEK Timisoara este aproape de a-l aduce ca antrenor pe Cosmin Olaroiu.
Presedintele timisorean Anton Dobos a declarat ca a ajuns la un acord cu tehnicianul bucurestean de a fi transferat de la FC National pe banca echipei banatene.
Firma Balkan Petroleum care va finanta pe Poli AEK, a renuntat la varianta aducerii pe Bega a lui Victor Piturca, numit la nationala, si la Anghel Iordanescu, fiind preferat Olaroiu.
Se pare ca astazi se va lua o decizie finala, existand o varianta prin care clubul bucurestean va ceda unii jucatori la Poli, urmand ca apoi sa se realizeze o fuziune completa intre FC National si Poli AEK in vara.
Printre cei care vor avea un cuvant greu de spus in vederea numirii lui Cosmin Olaroiu ca antrenor principal la Poli AEK se afla presedintele bancarilor, Gino Iorgulescu. "Inca n-a ramas fara antrenor principal, fiindca nu e de ajuns sa vrea Olaroiu.
Si cand a plecat la Steaua, a facut-o pentru ca mi-am dat eu acordul.
Am vorbit cu cei de la Poli si ne vom intalni zilele acestea sa negociem. Daca au o propunere buna, trebuie sa-l las, insa nu sunt dispus sa-i dau drumul prea usor".
Oficialii firmei Balkan Petroleum au declarat ca Olaroiu va conduce zilele acestea primul antrenament la noua sa echipa si va veni la Timisoara cu Caramarin, Coman si Flavius Moldovan.
Totusi, o parte dintre jucatorii lui FC National spun ca n-au auzit de plecarea lui Olaroiu din Parcul cu Platani si spun ca acest lucru ar reprezenta o lovitura grea pentru formatia bucuresteana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.