Din posibilii candidati ai Aliantei DA PNL-PD si ai PSD la fotoliul de primar general, cea mai mare notorietate o detin Mona Musca (95%), Mircea Geoana (95%), Sorin Oprescu (93%) si Miron Mitrea (89%), iar cea mai mica Razvan Murgeanu (37%) si Cristi
Din posibilii candidati ai Aliantei DA PNL-PD si ai PSD la fotoliul de primar general, cea mai mare notorietate o detin Mona Musca (95%), Mircea Geoana (95%), Sorin Oprescu (93%) si Miron Mitrea (89%), iar cea mai mica Razvan Murgeanu (37%) si Cristian Boureanu (40%), releva un sondaj realizat de Biroul de Cercetari Sociale (BCS), comandat de Fundatia Horia Rusu si citat de Rompres. Cei mai doriti candidati la functia de primar general din partea Aliantei DA sunt Mona Musca (29%) si Ludovic Orban (25%), urmati la mare distanta de Cozmin Gusa (6%).
In ceea ce priveste agenda publica, sondajul releva faptul ca mai bine de doua treimi din locuitori considera ca cea mai grava problema o reprezinta mizeria. Gropile din asfalt, drumurile stricate constituie un subiect grav pentru mai bine de jumatate din subiectii intervievati. Linistea si ordinea publica, modul in care Politia controleaza infractionalitatea reprezinta o sursa de nemultumire pentru 21% din bucuresteni.
Nemultumirea creste pe masura inaintarii in varsta a subiectilor si este semnificativ mai pronuntata in cazul femeilor (65%). Unul din cinci bucuresteni se plange de inmultirea cainilor vagabonzi.
Daca in topul nemultumirilor troneaza mizeria, gropile si infractionalitatea, in coada lui se situeaza pietele, fatadele cladirilor si locurile de munca (3-5%).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.