Actorul nord-irlandez Liam Neeson va interpreta rolul presedintelui american Abraham Lincoln intr-un film biografic regizat de Steven Spielberg, informeaza site-ul Femalefirst.com, citat de Mediafax. Spielberg si-a exprimat dorinta de a realiza un fi
Actorul nord-irlandez Liam Neeson va interpreta rolul presedintelui american Abraham Lincoln intr-un film biografic regizat de Steven Spielberg, informeaza site-ul Femalefirst.com, citat de Mediafax. Spielberg si-a exprimat dorinta de a realiza un film despre Lincoln inca din 2001, cand drepturile de productie pentru "The Uniter: The Genius of Abraham Lincoln" au fost cumparate de compania DreamWorks.
Cel mai recent proiect al lui Spielberg este "War of the Worlds", la care lucreaza alaturi de Tom Cruise. Neeson spera in obtinerea unui premiu la ceremonia Globurilor de Aur, pentru rolul sau din "Kinsley". Actorul a fost nominalizat la un premiu Oscar pentru rolul din "Lista lui Schindler", din 1993, in regia aceluiasi Steven Spielberg. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.