O veste buna pentru romanii care doresc sa vada "Tara Sfanta". Agentiile de turism reiau, dupa 3 ani de absenta, excursiile in Israel.
in 15 februarie, primul avion va zbura de pe Otopeni direct la Tel Aviv, iar turistii vor putea sa viziteze
O veste buna pentru romanii care doresc sa vada "Tara Sfanta". Agentiile de turism reiau, dupa 3 ani de absenta, excursiile in Israel.
in 15 februarie, primul avion va zbura de pe Otopeni direct la Tel Aviv, iar turistii vor putea sa viziteze Galileea, Valea Iordanului, Betleemul si Ierusalimul. "Israelul e o locatie deosebit de interesanta pentru oamenii din intreaga lume. in Romania, ultimul grup a plecat in Israel in 2002. Am decis sa mergem din nou in Israel, incurajati de masurile de securitate si de faptul ca marii tour-operatori ai lumii considera zona sigura. E cea mai buna veste turistica a anului, pentru ca Israelul nu e o destinatie oarecare, ci e "Tara Sfanta"!", ne-a spus Mircea Vladu, director general al agentiei Prestige Tours. Excursia costa 595 euro/persoana, transport cu avionul Bucuresti-Tel Aviv, transport cu autocarul in Israel, 5 nopti de cazare cu demipensiune la hotel de 3 stele si vizite la obiectivele mentionate in program. La aceasta suma se mai adauga 120 euro, viza si taxele de aeroport.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.