Clubul Chelsea Londra ar putea da in judecata gruparea italiana Juventus Torino, pentru a recupera o parte din banii platiti pentru achizitionarea atacantului roman Adrian Mutu de la AC Parma, a anuntat, publicatia Daily Telegraph. Pe 29 noiembrie 2
Clubul Chelsea Londra ar putea da in judecata gruparea italiana Juventus Torino, pentru a recupera o parte din banii platiti pentru achizitionarea atacantului roman Adrian Mutu de la AC Parma, a anuntat, publicatia Daily Telegraph. Pe 29 noiembrie 2004, gruparea engleza i-a reziliat contractul jucatorului, pe motiv de "comportament neadecvat", dupa ce acesta a fost depistat pozitiv in urma unui control antidoping. Publicatia Daily Telegraph noteaza ca Mutu risca sa nu poata evolua in acest sezon in campionatul Italiei daca demersul clubului Chelsea de a cere o compensatie materiala va avea succes si ca, in acest caz, gruparea Juventus ar putea chiar sa fie obligata de FIFA sa plateasca suma solicitata. In cazul in care decizia tribunalului va fi in favoarea clubului Chelsea, valoarea compensatiei pe care acesta o va primi va fi stabilita de un tribunal al FIFA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.