Dupa modelul jafurilor din Occident, patru tineri au incercat, ieri dimineata, sa fure un bancomat aflat in incinta unui chiosc din zona industriala a Sucevei, doi dintre ei fiind prinsi de politisti, ceilalti doi fiind dati in urmarire generala, dup
Dupa modelul jafurilor din Occident, patru tineri au incercat, ieri dimineata, sa fure un bancomat aflat in incinta unui chiosc din zona industriala a Sucevei, doi dintre ei fiind prinsi de politisti, ceilalti doi fiind dati in urmarire generala, dupa ce au fugit cu toate ca politistii au facut uz de armamentul din dotare.
Potrivit IJP Suceava, duminica dimineata la ora 3, un grup de patru tineri a incercat sa taie, cu un aparat de sudura autogen, sistemul de protectie al unui bancomat amplasat intr-un chiosc al unei firme sucevene.
Cagulatii IPJ Suceava au reusit sa-i prinda pe doi dintre cei patru tineri, Sorin B. (25 ani) si Stefan Marian M. (30 ani), ambii din Brasov.
Ceilalti doi, care asigurau paza in timpul operatiunii de furt, au reusit sa fuga cu un autoturism Ford, care a fost gasit apoi abandonat, desi pentru oprirea autoturismului politistii au facut uz de arma.
Cei doi tineri retinuti urmeaza sa fie prezentati Parchetului Judecatoriei Suceava, fiind cercetati pentru tentativa de furt calificat, iar politistii au dispus masuri de identificare si prindere a celorlalti doi. IJP Suceava precizeaza ca intreaga operatiune a fost coordonata de Serviciul de Investigatii si Protectie Interna, cei patru fiind supravegheati de mai mult timp.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.