Fundasul spaniol Curro Torres a fost supus unei interventii chirurgicale si va fi indisponibil doua luni si jumatate, astfel ca nu va evolua pentru CF Valencia in "dubla" cu Steaua din 16-imile de finala ale Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al
Fundasul spaniol Curro Torres a fost supus unei interventii chirurgicale si va fi indisponibil doua luni si jumatate, astfel ca nu va evolua pentru CF Valencia in "dubla" cu Steaua din 16-imile de finala ale Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al "liliecilor". Torres a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchiul drept, la clinica "El Pilar" din Barcelona. Potrivit sursei citate, in cazul in care nu vor exista complicatii, Torres va fi indisponibil doua luni si jumatate. Torres este al cincilea jucator devenit indisponibil pentru "dubla" cu Steaua, dupa Vicente (accidentat), Angulo (suspendat pentru prima mansa), Pellegrino (transferat la Liverpool) si De los Santos (imprumutat la Mallorca). Meciurile dintre CF Valencia si Steaua sunt programate pe 16 februarie, pe "Mestalla", si 24 februarie, in Ghencea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.