Cantareata si actrita Queen Latifah a fost aleasa sa prezinte cea de-a 47-a ceremonie a Premiilor Grammy, cele mai importante din industria muzicala americana, care vor fi decernate pe 13 februarie la Los Angeles. Queen Latifah va interpreta si o mel
Cantareata si actrita Queen Latifah a fost aleasa sa prezinte cea de-a 47-a ceremonie a Premiilor Grammy, cele mai importante din industria muzicala americana, care vor fi decernate pe 13 februarie la Los Angeles. Queen Latifah va interpreta si o melodie de pe cel mai nou album al ei, "The Dana Owens Album", care concureaza de altfel la categoria cea mai buna performanta vocala de pe un album jazz.
Rapperul si producatorul Kanye West este marele favorit al editiei de anul acesta, fiind nominalizat la zece categorii, printre care aceea pentru cel mai bun album al anului cu "The College Dropout". Alicia Keys si Usher au fiecare cate opt nominalizari. Ray Charles este nominalizat postum la sapte categorii, Green Day la sase, iar Norah Jones, Loretta Lynn si Prince au cate cinci nominalizari. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.