Otelul Galati a trecut ieri in propritatea ISPAT-SIDEX si a devenit astfel primul club de fotbal profesionist din Romania cu capital privat strain. Membrii Consiliului de Administratie si ai Conducerii Executive au demisionat, inclusiv presedintele N
Otelul Galati a trecut ieri in propritatea ISPAT-SIDEX si a devenit astfel primul club de fotbal profesionist din Romania cu capital privat strain. Membrii Consiliului de Administratie si ai Conducerii Executive au demisionat, inclusiv presedintele Nicolai Boghici. Membrii fondatori ai clubului au decis transformarea echipei din asociatie non-profit in societate pe actiuni, aflata in proprietatea concernului ISPAT-SIDEX. Noul presedinte al clubului este Viorel Anghelinei, fost arbitru international. Acesta a declarat ca prioritatea clubului este numirea unui antrenor, variantele luate in calcul fiind Basarab Panduru, Nicolae Burcea si Mihai Stoichita. La intalnirea de ieri au participat si reprezentantii patronilor indieni ai ISPAT-SIDEX. De asemenea, Otelul isi va schimba numele in Mittal Steel. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.