Fundatia "Nine O'Clock" va acorda pe 20 ianuarie, in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental din Bucuresti, premiile "Oamenii Anului 2004", festivitate la care sunt asteptate sa participe o serie de personalitati politice in frunte cu presedintele Ro
Fundatia "Nine O'Clock" va acorda pe 20 ianuarie, in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental din Bucuresti, premiile "Oamenii Anului 2004", festivitate la care sunt asteptate sa participe o serie de personalitati politice in frunte cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, premierul Calin Popescu Tariceanu, oameni de afaceri romani si straini, personalitati culturale si sportive, ziaristi etc. Castigatorii acestor premii au fost desemnati de catre un juriu format, de asemenea, din personalitati politice, economice, culturale si sportive. Categoriile la care vor fi acordate sunt urmatoarele: 1. Politicianul anului; 2. Diplomatul roman al anului; 3. Diplomatul strain al anului; 4. Investitorul strain al anului; 5. Omul de afaceri roman al anului; 6. Omul de cultura al anului; 7. Sportivul anului. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.