Bosniacul Boris Keca, fost jucator la FC National si FC Brasov, a efectuat ieri vizita medicala alaturi de lotul stelist si a declarat ca in cateva zile va semna un contract cu gruparea din Ghencea. "Am vorbit cu prietenul meu Slavisa Mitrovic, care
Bosniacul Boris Keca, fost jucator la FC National si FC Brasov, a efectuat ieri vizita medicala alaturi de lotul stelist si a declarat ca in cateva zile va semna un contract cu gruparea din Ghencea. "Am vorbit cu prietenul meu Slavisa Mitrovic, care s-a transferat in Emiratele Arabe Unite, si mi-a zis ca ii pare rau ca nu a venit si el la Steaua, sa jucam impreuna ca in Cotroceni", a afirmat Keca, fotbalist de banda dreapta (fundas sau mijlocas). Bosniacul urma sa inceapa de ieri antrenamentele cu Steaua. "Eu am mai jucat cu CF Valencia cand eram la FC National si am invins aceasta echipa cu 1-0 intr-un amical. Sper sa se repete istoria. Orice este posibil, chiar si o surpriza", a spus Keca despre intalnirea cu echipa spaniola din 16-imile de finala ale Cupei UEFA. La vizita medicala s-a prezentat si Banel Nicolita, care a semnat cu Steaua un contract valabil din iunie 2005. FC Steaua a ajuns la un acord de principiu cu "Poli" AEK Timisoara ca Nicolita sa vina la lotul antrenat de Walter Zenga din aceasta iarna. "Inca nu s-a rezolvat in totalitate. Trebuie sa vina Anton Dobos cu actele pentru a fi semnate. Vroiam sa ma pregatesc inca de luni cu Steaua, dar regulamentele nu-mi dadeau voie. Sunt gata sa lupt pentru titlu si cupele europene", a declarat Nicolita. Adrian Neaga considera ca Steaua merita sa castige campionatul si ca in retur isi va spune cuvantul ambitia jucatorilor. El considera ca Steaua trebuie sa fructifice sansele pe care le are in Cupa UEFA. "Ne vom ajuta patronul sa nu piarda la pariuri, acest lucru ne motiveza si pe noi. La acest nivel nu ne mai intereseaza banii pe care i-am putea lua in caz de calificare", a spus Neaga. George Ogararu a declarat ca cel mai mult isi doreste sa castige campionatul. "In Cupa UEFA, avem sansa de a demonstra ca o echipa din Romania poate elimina campioana Spaniei", a spus Ogararu, in timp ce Gabriel Bostina a spus ca in returul Diviziei A va fi intr-adevar razboi, pentru ca diferenta de sase puncte in favoarea Stelei nu este foarte mare.
"Cu Valencia avem sansa noastra. Pe stadionul din Ghencea au fost eliminate multe echipe puternice, asa ca orice este posibil", a precizat Bostina. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.