Ultimul act din Cupa Romaniei la hochei pe gheata va aduce fata-n fata, duminica, de la ora 11, pe Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitala, eternele rivale Steaua si SC Miercurea Ciuc, doua echipe care-si disputa suprematia intrecerilor interne de
Ultimul act din Cupa Romaniei la hochei pe gheata va aduce fata-n fata, duminica, de la ora 11, pe Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitala, eternele rivale Steaua si SC Miercurea Ciuc, doua echipe care-si disputa suprematia intrecerilor interne de mai bine de zece ani. Conform datelor omologate de FRHG, Steaua si SC Miercurea Ciuc s-au calificat in finala competitiei dupa ce au castigat faza grupelor fara sa cunoasca infrangerea, acumuland punctaj maxim. In grupa de nord, derulata la Miercurea Ciuc, campionii en-titre s-au impus in fata lui HC Csikszereda, cu 13-4, dupa care a spulberat pe Progym Gheorgheni, cu 7-1. In seria de sud, Steaua a dispus in ultimul meci de Dinamo-Dunarea Galati, cu 13-3, dupa ce castigase si intalnirea cu Sportul Studentesc, cu 15-3. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.