Controversata ducesa de York, Sarah Ferguson, i-a luat apararea nepotului sau, printul Harry, care se afla in centrul unui scandal, declansat de faptul ca s-a deghizat in nazist. Pe postul american de televiziune CNN, ea a cerut presei sa il lase in
Controversata ducesa de York, Sarah Ferguson, i-a luat apararea nepotului sau, printul Harry, care se afla in centrul unui scandal, declansat de faptul ca s-a deghizat in nazist. Pe postul american de televiziune CNN, ea a cerut presei sa il lase in pace pe fiul mai mic al "Printesei inimilor", Diana, intrucat acesta si-a cerut scuze, relateaza site-ul cotidianului elvetian La Liberte, citat de Rompres. Sarah Ferguson, supranumita "Fergie", a fost la randul sau implicata in nenumarate scandaluri de presa pe vremea cand era casatorita cu unchiul lui Harry, printul Andrew, fratele mai mic al printului Charles. Ea a subliniat ca "lumea trebuie, acum, sa accepte scuzele printului Harry". "Intr-adevar, el merita sa-i fie dat un ragaz. Stiu ce inseamna sa ai presa impotriva ta, insa, acum, el si-a cerut scuze", a adaugat Fergie.
Printul Harry, fiul mai mic al printului de Wales si al printesei Diana, care are 20 de ani, a prezentat scuze, joi, intr-un comunicat, dupa aparitia in prima pagina a tabloidului "The Sun" a unei fotografii facute la o petrecere unde printul alesese sa mearga costumat in uniforma nazista si avand pe brat o svastica. "Este supus la numeroase presiuni, iar eu il sustin suta la suta", a adaugat Sarah Ferguson. In opinia ei, nepotul sau Harry este "o persoana buna, iar mama lui ar fi foarte mandra de el".
Presa de joi nu este deloc blanda cu printul in varsta de 20 de ani, apreciind ca s-a comportat prosteste, ca are nevoie de mai multa disciplina si ca trebuie sa invete sa faca diferenta intre o gluma acceptabila si una de prost gust. Astfel, The Independent apreciaza ca ideea sa de a se costuma in nazist a fost "o gluma de un gust execrabil", iar Times il catalogheaza pe Harry drept "idiotul de cel mai mare prost gust din tara". Romancierul Nick Hornby, citat de The Independent, afirma ca printul este "o rusine pentru familia sa", in timp ce un fost avocat al printesei Diana critica atitudinea presei si declara pentru The Guardian ca Harry "nu este decat un copil". (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.