Apulum Alba Iulia incearca sa se intareasca pentru retur cu jucatori straini, avand in probe cinci sarbi, un egiptean si un italo-canadian. Antrenorul Alexandru Pelici ii are sub observatie la antrenamente pe sarbii Pavlovic (fundas, 29 de ani), Pand
Apulum Alba Iulia incearca sa se intareasca pentru retur cu jucatori straini, avand in probe cinci sarbi, un egiptean si un italo-canadian. Antrenorul Alexandru Pelici ii are sub observatie la antrenamente pe sarbii Pavlovic (fundas, 29 de ani), Pandurevic (mijlocas, 23 de ani), Bozic (mijlocas, 24 de ani), Bazic (atacant, 28 de ani), Ilic (mijlocas, 27 de ani), pe egipteanul Said (fundas, 21 de ani) si pe italo-canadianul De Luca (22 de ani, atacant). Tot la capitolul sosiri, pot fi trecuti Lucian Itu (Inter Blaj) si Daniel Lupascu (FC Bihor). Primul costa 10.000 de dolari, iar al doilea va fi imprumutat gratis pana in vara. Viorel Malusel, presedintele lui Apulum, a declarat ca jucatorii straini sunt mai ieftini decat fotbalistii romani. "Strainii sunt mai putin costisitori decat multi autohtoni. Sper sa pastram cel putin trei-patru pentru retur. Sarbii aduc o noua mentalitate prin ardoare si determinare si sper sa avem si noi norocul celor de la Cluj sau Timisoara, care s-au intarit prin transferul unor fotbalisti din afara, apoi au primit pentru ei oferte de la echipe potente financiar din tara", a declarat Malusel. Si Pelici s-a aratat multumit de strainii veniti. "Cei pe care ii avem in probe sunt jucatori interesanti, care au calitati. De altfel, Pavlovic, Pandurevic si Bozic au lasat o impresie favorabila la antrenamentele de anul trecut, iar acum ii urmarim pe ceilalti doi, Bazic si Ilic, precum si pe De Luca si Said. In plus, ei joaca pe posturile care au ramas descoperite dupa plecarile din aceasta iarna", a spus Pelici. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.