Walter Zenga a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca daca reprezentativa Romaniei merge bine, functioneaza intreg sistemul in fotbalul romanesc. "Am discutat cu Piturca, meciul cu Inter nu este doar un simplu meci in timpul cantonamentului. I
Walter Zenga a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca daca reprezentativa Romaniei merge bine, functioneaza intreg sistemul in fotbalul romanesc. "Am discutat cu Piturca, meciul cu Inter nu este doar un simplu meci in timpul cantonamentului. Inteleg ca echipa nationala are mereu prioritate in fata echipelor de club, pentru ca daca merge bine Nationala, merge bine tot sistemul in fotbalul romanesc. Nu stiu cati jucatori stelisti va convoca Piturca la lotul national, insa si daca vor fi zece, se vor duce, asta este clar. I-am spus ca nu este vorba despre importanta unui meci sau a celuilalt, ci de faptul ca peste sapte zile jucam cu Valencia", a spus Zenga, care a mentionat ca aceasta situatie va fi rezolvata cu inteligenta. Zenga a afirmat ca l-a dorit pe Banel Nicolita deoarece este tanar si de perspectiva si a precizat ca Boris Keca poate acoperi cinci-sase posturi in echipa. Zenga a mentionat ca isi doreste in lot inca un portar, deoarece in tur Hamutovski si M. Tudor s-au confruntat deseori cu probleme medicale. "Sunt foarte multumit de lotul pe care il am. Doream trei-patru jucatori, unul dintre ei era Plesan, iar pe un altul ni s-au cerut tot atatia bani ca si pe jucatorul craiovean", a adaugat Zenga. Referitor la faptul ca Gigi Becali a anuntat ca va paria o suma mare pe echipa sa in meciul cu Valencia, Zenga a declarat: "Eu nu fac pariuri si nu-mi place sa vorbesc despre bani, eu doar pregatesc echipa pentru a face un meci frumos la Valencia. Patronul decide, iar eu nu am cu el nici un fel de problema". Zenga a mai spus ca este important pentru echipa nationala faptul ca Mutu a ajuns la Juventus. "Are experienta in Italia. Este normal sa ajunga in Italia, a schimbat impresarul, a trecut la GEA World. Nu cred ca Juventus este o echipa prea mare pentru Mutu", a spus Zenga. Intrebat daca Mirel Radoi ar face fata in Italia, Zenga a declarat: "Da, Chivu la Roma, Mutu la Juventus si Radoi la Inter. Fiecare fotbalist din Romania viseaza sa o ajunga la o echipa mare". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.