Ion Alexandru Tiriac a fost audiat, ieri, timp de o ora de instanta Tribunalului Bucuresti, in celebrul dosar "Cocaina pentru VIP-uri".
El si-a sustinut in continuare nevinovatia, cu toate ca este acuzat de detinere de droguri in vederea consu
Ion Alexandru Tiriac a fost audiat, ieri, timp de o ora de instanta Tribunalului Bucuresti, in celebrul dosar "Cocaina pentru VIP-uri".
El si-a sustinut in continuare nevinovatia, cu toate ca este acuzat de detinere de droguri in vederea consumului propriu si tolerarea consumului intr-un spatiu accesibil publicului.
Tiriac jr. a venit la audieri in jurul orelor 10,30 si a fost insotit de tatal sau.
Tanarul a fost obligat sa povesteasca magistratilor cu lux de amanunte ce s-a petrecut in intervalul 4-6 august 2000, perioada in care s-au petrecut faptele sesizate. Tiriac le-a dezvaluit judecatorilor amanunte despre modul in care si-a petrecut acele trei zile impreuna cu fosta sa prietena, Raluca Sandu, la hotelul Prezident din Mangalia.
A facut referire si la intalnirile pe care le-a avut cu anumite persoane care se aflau in momentul respectiv in statiune, inclusiv cu Shailendra Tyagi, in prezent trimis in judecata pentru consum de droguri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.