Abia numit, noul prefect al Capitalei, Silvian Ionescu, a anuntat, ieri, ca si-a dat demisia din aceasta functie. "Presedintele Traian Basescu si-a exprimat public dezamagirea pentru numirea mea in functia de prefect. Timp de doua zile m-am gandit se
Abia numit, noul prefect al Capitalei, Silvian Ionescu, a anuntat, ieri, ca si-a dat demisia din aceasta functie. "Presedintele Traian Basescu si-a exprimat public dezamagirea pentru numirea mea in functia de prefect. Timp de doua zile m-am gandit serios la acest pas, iar azi dimineata (ieri dimineata - n.r.), i-am inaintat demisia mea premierului Calin Popescu Tariceanu, care a aprobat-o. In cele doua zile de ragaz am vazut atat reactia colegilor mei, cat si sprijinul neconditionat al acestora.
Nu vreau ca asupra mea sau asupra institutiei sa planeze anumite indoieli", a declarat Silvian Ionescu. El a precizat ca decizia este una proprie, fara a fi sub influenta nici unei sugestii politice venite din partea vreunui coleg de partid.
Este pentru a doua oara cand Silvian Ionescu isi da demisia dintr-o functie publica, dupa cea din functia de consilier general, in mandatul trecut. La vremea respectiva, numele sau a fost legat de scandalul referitor la preluarea de contracte de servicii publice de catre unii consilieri municipali. Silvian Ionescu isi va pastra functiile din partid.
In Prefectura circula zvonul potrivit caruia in functia de prefect va fi numit consilierul general Mioara Mantale (PD). Interimatul va fi asigurat de unul dintre cei doi actuali subprefecti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.