Prefect al Bucurestiului doar cinci zile, Silvian Ionescu (foto) si-a anuntat ieri demisia din aceasta functie, determinata mai ales de reactia presedintelui Traian Basescu. "Am vazut reactia colegilor mei si sprijinul neconditionat pe care conducere
Prefect al Bucurestiului doar cinci zile, Silvian Ionescu (foto) si-a anuntat ieri demisia din aceasta functie, determinata mai ales de reactia presedintelui Traian Basescu. "Am vazut reactia colegilor mei si sprijinul neconditionat pe care conducerea partidului mi l-a acordat. Totusi intre umbra de dezamagire a presedintelui tarii si sprijinul colegilor mei a trebuit sa prevaleze dezamagirea presedintelui", a afirmat Silvian Ionescu. in acest context el a explicat ca si-a inaintat demisia pentru ca nu doreste sa planeze asupra sa "indoieli", preferand sa ramana membru in BPN-ul PD si presedintele organizatiei sector 3. Surse din partid dau ca posibila nominalizarea in locul lui Silvian Ionescu a consilierului general Mioara Mantale. Presedintele Basescu s-a multumit doar sa aprecieze "eleganta" deciziei lui Ionescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.