FRANTA, Ligue 1, etapa a 20-a * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 46 pentru FC Nantes, 0-0 in deplasare cu SC Bastia. Keseru l-a inlocuit pe Fae. De la FC Nantes a lipsit FLORIN BRATU, care nu a fost nici macar rezerva * Rennes, echipa antrenata de
FRANTA, Ligue 1, etapa a 20-a * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 46 pentru FC Nantes, 0-0 in deplasare cu SC Bastia. Keseru l-a inlocuit pe Fae. De la FC Nantes a lipsit FLORIN BRATU, care nu a fost nici macar rezerva * Rennes, echipa antrenata de LADISLAU BÖLÖNI, a castigat meciul de pe teren propriu cu AJ Auxerre, scor 1-0.
ITALIA, cupa, optimi de finala (retur) * PAUL CODREA a fost integralist pentru AC Torino, 2-1 in deplasare cu Sampdoria Genova. Torino a ratat calificarea, Sampdoria castigand in tur cu 2-0 * VALI NASTASE a fost titular pentru Bologna, 1-3 acasa cu Inter Milano. Nastase a fost schimbat in minutul 75 de Gamberini. Bologna a ratat calificarea, Inter castigand si in tur cu 3-1 * IANIS ZICU a intrat in minutul 57 pentru Parma FC, 0-03 acasa cu Fiorentina. Zicu l-a inlocuit pe Grieco. Parma a ratat calificarea, Fiorentina castigand si in tur, cu 2-0.
SPANIA, cupa, optimi de finala (tur) * LAURENTIU ROSU a fost integralist pentru Recreativo Huelva, 0-2 acasa cu FC Sevilla * GICA CRAIOVEANU a lipsit de la Getafe, 0-2 in deplasare cu Osasuna. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.