Mircea Rednic este noul antrenor al divizionarei secunde FC Vaslui, liderul Seriei I. "Am acceptat propunerea de la Vaslui. Urmeaza ca vineri sa ma prezint la club si sa semnez un contract. Dupa cum am mai declarat, nu vreau sa mai antrenez nici o ec
Mircea Rednic este noul antrenor al divizionarei secunde FC Vaslui, liderul Seriei I. "Am acceptat propunerea de la Vaslui. Urmeaza ca vineri sa ma prezint la club si sa semnez un contract. Dupa cum am mai declarat, nu vreau sa mai antrenez nici o echipa de Divizia A pana in vara acestui an. In contractul cu FC Vaslui va fi o clauza prin care pot pleca daca am oferte din strainatate sau din primul esalon fotbalistic. Aici ma refer la performanta, nu la partea financiara", a declarat ieri Rednic, care il va inlocui pe Ioan Sdrobis. Principalul finantator al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, este convins ca noul antrenor isi va indeplini obiectivul propus, de a promova echipa in Divizia A. "Vasluiul a dat o lovitura extraordinara de imagine prin aducerea la echipa a unuia dintre cei mai buni antrenori romani. Vasluiul nu glumeste cu promovarea anul acesta", a declarat Porumboiu. Rednic, care va sosi la Vaslui cu "secundul" Gigi Ciurea si cu un preparator fizic belgian, va semna cu FC Vaslui un contract valabil pana in vara, cu posibilitate de prelungire. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.