A doua zi dupa ce a implinit 26 de ani, Adrian Mutu a semnat un contract de joc cu formatia Juventus Torino. Ce parea la un moment dat un zvon, s-a adeverit. Cu patru luni inainte sa-i expire suspendarea, lui Mutu ii surade o sansa imensa si are ocaz
A doua zi dupa ce a implinit 26 de ani, Adrian Mutu a semnat un contract de joc cu formatia Juventus Torino. Ce parea la un moment dat un zvon, s-a adeverit. Cu patru luni inainte sa-i expire suspendarea, lui Mutu ii surade o sansa imensa si are ocazia sa revina in forta la una dintre cele mai puternice echipe pe plan mondial, lidera actuala in Serie A. Conform cotidianului "Gazzetta dello Sport", Mutu a semnat pentru cinci ani si va primi un salariu anual de un milion de euro. Decizia gruparii italiene confirma faptul ca jucatorul roman nu este unul terminat, Juventus fiind un club recunoscut ca unul bine organizat si care nu ia hotarari pripite. In aceste zile, Adrian Mutu se afla in Anglia la clinica "Sporting Chance", unde urmeaza un tratament cu medicul Peter Kay. El va reveni in Italia saptamana viitoare, dar intrarea in programul torinezilor nu se va produce mai devreme de 1 februarie. Potrivit regulamentelor FIFA si UEFA, el va avea dreptul sa se antreneze cu noua sa echipa si chiar sa evolueze in partide amicale.
Oficial, el nu va putea reintra decat dupa ziua de 18 mai, cand ii va expira suspendarea de sapte luni, dupa ce a fost depistat pozitiv in urma unui control antidoping. Adrian Mutu a mai evoluat in Italia la formatiile Hellas Verona, AC Parma si Internazionale Milano.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.