Vedeta B1 Gina Ivascu s-a intors de curand dintr-o vacanta de vis petrecuta in Austria. Referitor la zilele petrecute in strainatate, Gina ne-a declarat. ''Am plecat in Austria pentru ca acum doi ani colegii mei de facultate m-au infectat cu virusul
Vedeta B1 Gina Ivascu s-a intors de curand dintr-o vacanta de vis petrecuta in Austria. Referitor la zilele petrecute in strainatate, Gina ne-a declarat. ''Am plecat in Austria pentru ca acum doi ani colegii mei de facultate m-au infectat cu virusul schi si pentru ca nu am mai vrut sa stau la coada la telescaun. Nu mai mersesem inainte in Austria si am fost incantata. De liniste, curatenie si exactitate. Ultima parte cred ca se datoreaza faptului ca mi-am petrecut vacanta intr-o statiune la granita cu Elvetia. Practic, asa se explica venirea autobuzelor la o ora exacta. Muream de nerabdare sa ajung pe partiile acelea minunate de care imi povestise toata lumea. Pana la ele am mers prin inima Alpilor, inconjurata de peisaje minunate si inginerii uluitoare. Nu exista colt neexploatat turistic. Nici chiar un fost punct vamal cu aspect medieval. Nici frica unei caderi in gol nu m-a oprit sa ajung acolo sus, unde vedeam soare. Parca urcam spre RAI: lumina, alb si bleu. Am reusit sa ajung din Samnaun pana in Isghl pe schiuri. Revelionul l-am facut in Pfunds, intr-o sala speciala din hotelul unde am stat, de unde puteam vedea Alpii si gradina interioara care era deosebita, acoperita de zapada.
Austriecii nu petrec asa "bine" ca noi - adica sunt mai rezervati, pana spre dimineata cand spiritul lui Bachus pune stapanire pe ei si se cam iau la bataie. N-am avut parte de manele, ci doar de o formatie care ne-a interpretat ever- green-uri. N-au lipsit artificiile. Am petrecut alaturi de Andu, logodnicul meu, si cativa prieteni romani pe care ni i-am facut acolo. Niste elvetieni cu care am stat de vorba intr-o seara ne-au spus ca stiu si ei o vorba in romaneste: "nasule!..."


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.