Economia Germaniei pare sa se redreseze, transmite BBC. Cea mai mare economie a zonei euro a inregistrat, in 2004, cea mai rapida crestere din ultimii patru ani, datorita volumului mare de exporturi. Potrivit biroului de statistica, produsul national
Economia Germaniei pare sa se redreseze, transmite BBC. Cea mai mare economie a zonei euro a inregistrat, in 2004, cea mai rapida crestere din ultimii patru ani, datorita volumului mare de exporturi. Potrivit biroului de statistica, produsul national brut a avansat cu 1,7 la suta, dupa ce, cu un an inainte, economia consemnase scaderi.
Cu toate acestea, se mentin temerile legate de cererea interna si piata muncii, care continua sa fie amenintata de somaj. Aprecierea euro fata de dolar este inca un motiv de ingrijorare, in conditiile in care exporturile, principalul motor de crestere, risca sa fie afectate.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.