Cotat al patrulea favorit al turneului de tenis de la Sydney, intrecere dotata cu premii in valoare totala de 419.000 de dolari, Andrei Pavel a ratat din pacate, ieri dimineata, accesul in semifinale, fiind invins in turul al treilea de modestul juca
Cotat al patrulea favorit al turneului de tenis de la Sydney, intrecere dotata cu premii in valoare totala de 419.000 de dolari, Andrei Pavel a ratat din pacate, ieri dimineata, accesul in semifinale, fiind invins in turul al treilea de modestul jucator ceh Ivo Minar, urcat pe tabloul principal din calificari, cu scorul de 2-6, 7-6 (5), 6-4. In urma rezultatelor obtinute la Sydney pana in sferturile de finala, Pavel si-a asigurat, totusi, un bonus de opt puncte ATP si un cec in valoare de 9900 de dolari. In alta ordine de idei, Pavel a fost desemnat, ieri, cap de serie numarul 17 pe tabloul principal al primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open de la Melbourne, intrecere care va debuta luni dimineata. Reamintim ca, in afara lui Pavel, tenisul masculin romanesc mai are un reprezentant calificat direct pe tabloul principal, Victor Hanescu primind invitatia de participare in baza performantelor din 2004. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.