Administratia Publica geme de vrafuri intregi de dosare si bibliorafturi. Daca ai nevoie de un document emis in anii anteriori si care cumva s-a "ratacit", ai ocazia sa intri frumos la plata, pentru ca nu e nimeni sa stea sa caute prin dosare, mai al
Administratia Publica geme de vrafuri intregi de dosare si bibliorafturi. Daca ai nevoie de un document emis in anii anteriori si care cumva s-a "ratacit", ai ocazia sa intri frumos la plata, pentru ca nu e nimeni sa stea sa caute prin dosare, mai ales ca salariile sunt foarte mici si angajatii abia asteapta sa se faca ora plecarii. Totusi, solutii exista. E nevoie doar de vointa, de ordine si spirit intreprinzator. Un exemplu este compania timisoreana QCT Connect, care deruleaza noi contracte de sisteme informatice pentru primariile si consiliile judetene din Arad, Braila, Mehedinti si Timis. Avand in vedere numarul mare de documente care intra si ies in cazul unei institutii publice, managementul informatic al documentelor si al fluxurilor de lucru, aplicatiile financiare si bugetare, taxele si plata lor prin mijloace electronice devin din ce in ce mai mult parte din viata de zi cu zi. Pe langa serviciile de IT pentru Administratia Publica, QCT Connect a pus la punct proiecte si in invatamant, in domeniul financiar-bancar si in industrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.