Sistemul de declarare a averilor nu va merge in Romania, avand in vedere ca o operatiune mult mai simpla, cum este plata rovinietelor, a creat un puseu birocratic fara precedent, ne-au declarat surse din cadrul uneia dintre cele mai mari companii de
Sistemul de declarare a averilor nu va merge in Romania, avand in vedere ca o operatiune mult mai simpla, cum este plata rovinietelor, a creat un puseu birocratic fara precedent, ne-au declarat surse din cadrul uneia dintre cele mai mari companii de consultanta de pe piata. De altfel, ministrul finantelor a aratat o directie total opusa in administratia fiscala atunci cand a hotarat eliminarea declaratiei de venit global, au spus aceleasi surse. Mai mult, marea problema a Romaniei nu este mica evaziune pe care o face un instalator intr-o zi de munca. Ba chiar acest mic "ciubuc" are efecte benefice pentru economie pentru ca banii respectivi intra foarte rapid in consum. Adevarata problema sunt marii evazionisti care isi transfera banii produsi ilegal in banci straine, a mai declarat sursa citata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.