La numai o zi dupa ce noii reprezentanti ai guvernului in teritoriu, dintre care patru apartin UDMR, au depus juramantul, Uniunea condusa de Marko Bela a anuntat, prin vocea senatorul Puskas Balint, ca doreste desfiintarea institutiei Prefecturii. De
La numai o zi dupa ce noii reprezentanti ai guvernului in teritoriu, dintre care patru apartin UDMR, au depus juramantul, Uniunea condusa de Marko Bela a anuntat, prin vocea senatorul Puskas Balint, ca doreste desfiintarea institutiei Prefecturii. De altfel, si in prezent formatiunea condusa de Marko Bela considera ca respectiva institutie ar trebui sa aiba o singura menire, si anume supravegherea respectarii legii.
Puskas Balint a amintit ca, in momentul adoptarii sale in Parlament, UDMR s-a opus noii Legi a prefectului.
Potrivit oficialului UDMR, in cel mai scurt timp ar trebui sa aiba loc procesul de restructurare a prefecturilor, astfel incat sa ramana in cadrul acestor institutii maximum zece oameni, printre care cativa juristi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.