Se pare ca cele mai amuzante intamplari pe platoul de filmare se intampla in ultima saptamana, in studiouri. La sfarsitul anului trecut, intr-una din ultimele zile de filmare pentru lung-metrajul ''An American Haunting'', o poveste gothica filmata in
Se pare ca cele mai amuzante intamplari pe platoul de filmare se intampla in ultima saptamana, in studiouri. La sfarsitul anului trecut, intr-una din ultimele zile de filmare pentru lung-metrajul ''An American Haunting'', o poveste gothica filmata in Studiourile MediaPro si care ii are pe Sissy Spacek si Donald Sutherland in rolurile principale, echipa de productie a asistat la o scena inedita care a destins atmosfera.
Sissy Spacek isi aminteste farsa pe care a pus-o la cale Matthew Marsh, unul dintre ceilalti actori prezenti pe platouri: "La un moment dat ne pregateam sa filmam o scena cu o incarcatura dramatica foarte puternica, iar personajul meu, intr-o clipa de disperare, avea mainile intinse, rugator", povesteste actrita.
"In momentul in care tensiunea devenise maxima, Matthew m-a luat in brate, intr-un gest total neasteptat, si, cum eram cu mainile intinse, m-a ridicat pana am ajuns sa fiu paralela cu podeaua. Asa am devenit Supermama! Supereroul Lucy Bell, alias Sissy Spacek! Nu mai e nevoie sa va povestesc cum toti cei prezenti in platou au izbucnit in hohote de ras!


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.