Jucatorii echipei Poli Iasi s-au reunit, ieri, la stadionul "Emil Alexandrescu", in vederea reluarii pregatirilor pentru retur. La reunire au fost prezenti toti jucatorii din lot, cu exceptia lui Tinel Petre, care a fost invoit de conducerea clubului
Jucatorii echipei Poli Iasi s-au reunit, ieri, la stadionul "Emil Alexandrescu", in vederea reluarii pregatirilor pentru retur. La reunire au fost prezenti toti jucatorii din lot, cu exceptia lui Tinel Petre, care a fost invoit de conducerea clubului pentru a-si rezolva problema legata de obtinerea pasaportului pentru turneul din Italia. La antrenamentul condus de antrenorul Ionut Popa au luat parte si doi jucatori de la formatia de tineret, precum si sarbul Goran Cvetkovici. Fotbalistul are 23 de ani, este liber de contract si evolueaza mijlocas la inchidere, post deficitar la echipa ieseana. "Am venit la Poli sa semnez un contract, sa joc cat mai bine la aceasta echipa si, de ce nu, sa raman aici", a declarat Cvetkovici.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.