Introducerea cotei de impozitare cu 16 la suta incepe sa produca goluri financiare in bugetele Consiliilor locale. Este cazul Primariei Resita, care a lansat recent propunera emiterii unor obligatiuni. Cu alte cuvinte, Consiliul Local intentioneaza s
Introducerea cotei de impozitare cu 16 la suta incepe sa produca goluri financiare in bugetele Consiliilor locale. Este cazul Primariei Resita, care a lansat recent propunera emiterii unor obligatiuni. Cu alte cuvinte, Consiliul Local intentioneaza sa se imprumute de la resiteni, in acest fel urmarindu-se redresarea fondurilor pentru investitii. Prin aceste obligatiuni se acorda o dobanda garantata de Consiliul Local, mai mare decat a oricarei banci comerciale. Introducerea cotei de impozitare adoptata la 1 ianuarie de catre noul executiv a necesitat o recalculare a bugetului local, rezultatul operatiunii relevand o accentuata diminuare a acestuia, in principal ca urmare a reducerii la jumatate, a veniturilor din sumele defalcate.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.