Educatia, cultura si mediul sunt prioritatile urmarite de programul "Connex pentru viitor", lansat ieri de compania Mobifon. Operatorul s-a angajat sa investeasca un cent la fiecare 10 apeluri efectuate in reteaua Connex pentru sprijinirea celor trei
Educatia, cultura si mediul sunt prioritatile urmarite de programul "Connex pentru viitor", lansat ieri de compania Mobifon. Operatorul s-a angajat sa investeasca un cent la fiecare 10 apeluri efectuate in reteaua Connex pentru sprijinirea celor trei proiecte: "Invatamantul romanesc", "Restaurarea monumentelor romanesti" si "O Romanie mai curata".
Potrivit calculelor efectuate de Connex, pana la finele anului 2007, circa sapte milioane de dolari vor fi alocate pentru finantarea programului prin care vor fi sprijinite actiuni din domeniul invatamantului, culturii si mediului inconjurator.
"Incepand de astazi si pana la finele anului 2007, estimam o contributie totala a Connex de sapte milioane de dolari", a precizat vicepresedintele de marketing al Mobifon, Ken Campbell.
O noutate pentru acest tip de proiecte este faptul operatorul va tine cont de optiunile clientilor pentru sustinerea cu prioritate a unor proiecte sau ale altora.
"Pana la sfarsitul lunii februarie, clientii Connex sunt invitati sa ne spuna care este cel mai important domeniu pentru regiunea lor, dintre cele trei propuse de Connex, prin apelarea gratuita a numarului *111, sau vizitand http://www.connex.ro/pentruviitor.
Dupa centralizarea raspunsurilor, Connex va incepe sa aloce fonduri pentru proiectele regionale si nationale care raspund nevoilor comunitatii", a spus Lidia Solomon, Director de Relatii Publice la Connex.

In curand, lansarea serviciilor 3G
La finele lunii septembrie, operatorul avea circa 4,4 milioane de clienti si, conform afirmatiilor presedintelului companiei, Ted Lattimore, numarul de utilizatori se apropie, in prezent, de circa cinci milioane de persoane.
Pe de alta parte, Lattimore a mentionat ieri ca in curand Connex va lansa si serviciile 3G, primul de acest tip din Romania.
Mobifon este unul dintre cei mai importanti operatori de telefonie mobila din Romania. Actionarii principali ai operatorului sunt Telesystems International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.