In perioada 11-14 aprilie, va avea loc la Istanbul Expozitia si Conferinta Marii Caspice si a Marii Negre, unde vor fi prezenti peste 350 de delegati din 35 de tari, mai ales din Europa de Est si din Asia Centrala. Tematicile abordate in Turcia, tara
In perioada 11-14 aprilie, va avea loc la Istanbul Expozitia si Conferinta Marii Caspice si a Marii Negre, unde vor fi prezenti peste 350 de delegati din 35 de tari, mai ales din Europa de Est si din Asia Centrala. Tematicile abordate in Turcia, tara inconjurata de 75 la suta din rezervele mondiale de petrol cunoscute, vor fi privatizarea si demonopolizarea industriilor de telecomunicatii regionale, oportunitati de investitii in industria satelitilor si a telefoniei fixe si mobile, digitalizarea, investitiile in servicii de banda larga si aplicatiile cu fibra optica. Printre companiile participante se numara furnizori de telefonie, de tehnologii Internet, de transmisii tv prin cablu, de sisteme cu terminale de fibra optica sau cu aplicatii prin satelit, banci si companii juridice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.