Rompetrol Rafinare (Petromidia), companie a Grupului Rompetrol, estimeaza ca rezultatele financiare pe anul 2004 se vor situa peste asteptari, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti. Astfel, cifra de afaceri a Rompetrol Ra
Rompetrol Rafinare (Petromidia), companie a Grupului Rompetrol, estimeaza ca rezultatele financiare pe anul 2004 se vor situa peste asteptari, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti. Astfel, cifra de afaceri a Rompetrol Rafinare este estimata la 1,44 miliarde dolari si profitul operational la 76,12 milioane dolari. In 2003, cifra de afaceri a fost de 1,13 miliarde USD si profitul operational de 16 milioane USD. Prin eficientizarea activitatii de rafinare si desfacere, Rompetrol Rafinare estimeaza ca a obtinut o crestere a profitului operational de 375,75 la suta in 2004, comparativ cu anul anterior. In 2004, Rompetrol Rafinare a achitat la bugetul de stat taxe in valoare de 603 milioane dolari, iar in 2003 compania achitase 371 milioane dolari, continuand sa fie cel mai mare contribuabil din domeniul petrolier privat, precizeaza comunicatul.
Cifrele pe 2004 sunt estimari IAS, neconsolidate si neauditate ale companiei. Rezultatele financiare preliminare detaliate pe 2004 vor fi anuntate la sfarsitul lunii ianuarie 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.