Producatorul de mezeluri Caroli a obtinut la finalul anului certificatul ISO 9001. Acesta este un standard international pentru managementul calitatii. Pentru ca o organizatie sa primeasca acest certificat trebuie sa perfectioneze fiecare proces al l
Producatorul de mezeluri Caroli a obtinut la finalul anului certificatul ISO 9001. Acesta este un standard international pentru managementul calitatii. Pentru ca o organizatie sa primeasca acest certificat trebuie sa perfectioneze fiecare proces al lantului de fabricatie prin implementarea cerintelor standardului ISO 9001 la nivelul fiecarei verigi a lantului de productie.
Compania Caroli este una dintre cele mai mari companii de mezeluri proaspete din Romania ce beneficiaza de o distributie proprie la nivel national.
Caroli a investit de la infiintare peste 13 milioane euro in modernizarea fabricii de la Pitesti, in dezvoltarea unui parc auto pentru sustinerea distributiei, investitii in personal si in dezvoltarea unor relatii de parteneriat cu retelele de supermarketuri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.