Peste 50 de manageri culturali, artisti, reprezentanti ai ONG-urilor culturale i-au adresat ministrului Culturii si Cultelor, Mona Musca, un document intitulat "Pentru o reforma reala a culturii in Romania". Prin acest document, artistii si managerii
Peste 50 de manageri culturali, artisti, reprezentanti ai ONG-urilor culturale i-au adresat ministrului Culturii si Cultelor, Mona Musca, un document intitulat "Pentru o reforma reala a culturii in Romania". Prin acest document, artistii si managerii solicita asigurarea unor "conditii normale si echitabile de dezvoltare a sectorului cultural independent in Romania". Ministrul Mona Musca le-a raspuns ca indeplinirea dorintelor depinde de reorganizarea eficienta a MCC, iar aceasta nu se va putea face decat dupa desprinderea Cultelor de minister si functionarea Secretariatului de Stat pentru Culte in subordinea directa a Guvernului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.