Noul presedinte al Consiliului de Administratie al Petrom este Wolfgang Ruttenstorfer, care ocupa si functia de presedinte al companiei austriece OMV, transmite Mediafax. Conform hotararilor aprobate, ieri, de actionarii SNP, alaturi de Ruttenstorfer
Noul presedinte al Consiliului de Administratie al Petrom este Wolfgang Ruttenstorfer, care ocupa si functia de presedinte al companiei austriece OMV, transmite Mediafax. Conform hotararilor aprobate, ieri, de actionarii SNP, alaturi de Ruttenstorfer, noul CA al Petrom include sase persoane, dintre care trei sunt membri ai Comitetului Executiv al OMV, si anume Gerhard Roiss, David Davies si Helmut Langanger. De asemenea, Guvernul Romaniei a desemnat ca membri pe Dorin Mucea si Sebastian Vladescu, iar Mariana Gheorghe a fost numita de comun acord de catre Executiv si noul proprietar al Petrom. Comitetul Executiv al Petrom, desemnat la data de 15 decembrie 2004, de catre directorii interimari Werner Schinhan si Hilmar Kroat-Reder va ramane neschimbat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.