Bancherul Al Hubbard a devenit noul consilier economic al presedintelui american George W. Bush, transmite BBC. Hubbard, de profesie bancher si prosper om de afaceri, este un bun prieten al liderului de la Casa Alba si il inlocuieste in functie pe St
Bancherul Al Hubbard a devenit noul consilier economic al presedintelui american George W. Bush, transmite BBC. Hubbard, de profesie bancher si prosper om de afaceri, este un bun prieten al liderului de la Casa Alba si il inlocuieste in functie pe Stephen Friedman, care a demisionat luna trecuta. Hubbard va ajuta la creionarea strategiei economice a Administratiei Bush, ce se va orienta, probabil, asupra reformei fiscale si a asigurarilor sociale. In anii '90, Hubbard a fost consilierul vicepresedintelui Dan Quayle si director executiv al Consiliului pentru Competitivitate, de la Casa Alba.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.