Bogdan Stelea a fost personajul principal al antrenamentului de ieri dimineata al lui Dinamo, portarul Nationalei participand la un joc-test in postura de atacant, reusind chiar sa inscrie un gol. Poarta lasata libera de Stelea a fost aparata de mijl
Bogdan Stelea a fost personajul principal al antrenamentului de ieri dimineata al lui Dinamo, portarul Nationalei participand la un joc-test in postura de atacant, reusind chiar sa inscrie un gol. Poarta lasata libera de Stelea a fost aparata de mijlocasul Leonard Naidin. Capianul Florentin Petre s-a remarcat prin cinci goluri inscrise cu capul. Petre a explicat ca s-au inversat lucrurile fata de meciurile oficiale: colegii sai au muncit mai mult, iar el a marcat datorita efortului depus de ceilalti. Dupa ce a atins cota cinci, Petre a exclamat: "Cate sa mai inscriu? Ca deja am dat cinci goluri cu capul! M-am plictisit!". Petre considera ca Stelea s-ar descurca pe postul de atacant. "Arata bine, este inalt... Sunt sigur ca ar da bine cu capul!", a spus Petre. Golgeterul "cainilor rosii", Ionel Danciulescu, l-a laudat si el pe Stelea pentru prestatie. "N-ati vazut ca are detenta si plasament? E bun si la baschet, la toate sporturile. Si eu am inceput fotbalul ca portar, dar manusile nu mi s-au potrivit. Lasand gluma la o parte, locul lui Stelica este in poarta. Toti ne bucuram ca atmosfera este foarte buna", a spus Danciulescu. Bogdan Stelea a declarat ca i-a fost mai greu in atac decat in poarta. "Nu sunt obisnuit cu asa ceva. Nu am fost eu piesa importanta la golurile lui Petre, ci Vlad Munteanu, care a centrat perfect. Florentin ajunge in careu ca nimeni altul", a spus Stelea.
Cristea se simte bine in "Groapa"
Site-ul oficial al gruparii din "Groapa" informeaza ca noua achizitie, Adrian Cristea, s-a acomodat destul de repede cu atmosfera de la Dinamo. "Nu sunt probleme de adaptare. Am inceput antrenamentele de revenire si totul este in ordine. Baietii m-au primit foarte bine si am observat ca Petre este "taticul" noilor veniti. A contat foarte mult si pentru mine, si pentru Moldovan. Nu mi-e teama de cerintele de la Dinamo. Presiunea face parte din performanta si pentru asta am venit. Am fost felicitat pentru golul marcat in Ghencea, dar, gata, avem mult de munca. Avem sanse la titlu", a declarat Cristea. Antrenamentul de ieri al lui Dinamo, de la Complexul Sportiv din Soseaua "Stefan cel Mare", a constat in alergari pe pista si o partida scoala pe terenul sintetic.
Amical cu Legia in Antalya
Tot ieri, conducerea clubului a anuntat ca Dinamo va disputa, pe 20 februarie, un meci amical cu Legia Varsovia, in cadrul turneului de pregatire din Antalya, programat in perioada 3-23 februarie. Legia Varsovia ocupa in prezent locul doi in campionatul Poloniei. Dinamovistii se vor pregati la stadion pana duminica, iar intre 17 si 25 ianuarie se vor afla in cantonament la Saftica. "Cainii rosii" vor efectua vizita medicala vineri, la Institutul National de Medicina Sportiva. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.