Steaua joaca amical cu Inter Milano Lotul liderului se va reuni pe 10 ianuarie, pentru perioada de pregatire fiind prevazute doua stagii. Intre 16 si 28 ianuarie, Steaua se va afla in Cipru, fiind stabilite deja si trei partide verificare, cu Levski
Steaua joaca amical cu Inter Milano
Lotul liderului se va reuni pe 10 ianuarie, pentru perioada de pregatire fiind prevazute doua stagii. Intre 16 si 28 ianuarie, Steaua se va afla in Cipru, fiind stabilite deja si trei partide verificare, cu Levski Sofia, Steaua Rosie Belgrad si Sparta Praga. Dupa revenirea din Insula Afroditei, ""ros-albastrii"" vor pleca in Italia, la inceputul lunii februarie, unde vor sustine cel mai important meci amical, in compania fostei echipe a antrenorului Walter Zenga, Internazionale Milano, locul 4 in Serie A. Jocul se va disputa pe 9 februarie la Como.

Barcelona - Superlativele lui Deco
Jucatorul lui FC Barcelona, Deco, considera ca Jose Mourinho este cel mai bun antrenor al anului 2004. ""Am colaborat cu el o lunga perioada de timp si stiu de ce este in stare. Cunoaste fotbalul si ii intelege pe jucatori"", a mentionat Deco. Fotbalistul portughez a ales si echipa anului 2004, din care fac parte urmatorii jucatori: Buffon (Juventus) - Cafu (Milan), Carvalho (Chelsea), Puyol (Barcelona), Cole (Arsenal) - Cristiano Ronaldo (Manchester United), Maniche (FC Porto), Ronaldinho (Barcelona), Nedved (Juventus) - Adriano (Inter Milano), Henry (Arsenal).
Apulum - Darius Miclea ar pleca in Ungaria
Aflat in conflict cu oficialii lui Apulum Alba-Iulia pentru o restanta de 13.000 de dolari, Darius Miclea a discutat si a ajuns la un acord cu echipa Papa Lombard, locul 13 in prima liga din Ungaria. ""As fi de acord sa raman la Alba-Iulia, insa numai daca imi primesc banii care mi se cuvin"", a declarat fundasul ardelenilor, care a depus si memoriu la LPF in acest sens. Tot din motive financiare, un alt jucator, Dionisiu Bumb, a parasit deja pe Apulum, transferandu-se la Gloria Bistrita, in timp ce Alin Paleacu este aproape de a semna cu ""Poli"" AEK Timisoara. (Lucian Dobrater)
Tenis - Pavel, la Doha, cu Chiudinelli
Andrei Pavel, cap de serie numarul 5, il va intalni pe elvetianul Marco Chiudinelli, jucator venit din calificari, in primul tur al turneului de la Doha, dotat cu premii in valoare totala de un milion de dolari. Daca va trece de Chiudinelli, Pavel il va intalni pe invingatorul partidei dintre spaniolii David Sanchez si Albert Costa. Tenismanul Razvan Sabau va juca cu brazilianul Rogerio Silva, jucator venit din calificari, in primul tur al turneului challanger de la Sao Paulo, dotat cu premii in valoare totala de 75.000 de dolari. Daca va trece de Silva, Sabau il va intalni pe invingatorul partidei dintre brazilianul Franco Ferreiro si argentinianul Franco Squillari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.