Dinamo Kiev, echipa la care sunt legitimati trei romani, Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia, se afla intr-un stagiu de pregatire in Emiratele Arabe Unite, unde temperatura la ora pranzului depaseste 30 de grade Celsius, informeaza site
Dinamo Kiev, echipa la care sunt legitimati trei romani, Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia, se afla intr-un stagiu de pregatire in Emiratele Arabe Unite, unde temperatura la ora pranzului depaseste 30 de grade Celsius, informeaza site-ul oficial al gruparii ucrainene. La pranz, sunt peste 30 de grade Celsius, iar temperatura apei nu scade sub 20 de grade. "Acest lucru nu ne impiedica sa ne antrenam, desi ne confruntam cu temperaturi cu care nu suntem obisnuiti. Pentru a nu avea probleme cu caldura, ne vom pregati dimineata devreme de acum inainte", a spus antrenorul Jozef Szabo. Site-ul oficial al clubului din Kiev a scris ca fostul dinamovist Cristian Irimia s-a antrenat la intensitate maxima, alaturi de ceilalti componenti ai lotului. "Conditiile de pregatire sunt excelente: hotel pe coasta Golfului Persic, sauna, piscina, sali de forta. Dupa cinci zile de pregatire fizica, jucatorii de la Dinamo Kiev au atins pentru prima oara mingea in acest an in Emiratele Arabe Unite", informeaza site-ul oficial al lui Dinamo Kiev. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.