Primaria Sectorului 4 va relua demersurile pentru deblocarea proiectului de amenajare a complexului Vacaresti ce are in componenta 811 locuinte unifamiliale, colective si in terasa, un hipodrom cu piste de trap si galop, baze nautice, un teren de gol
Primaria Sectorului 4 va relua demersurile pentru deblocarea proiectului de amenajare a complexului Vacaresti ce are in componenta 811 locuinte unifamiliale, colective si in terasa, un hipodrom cu piste de trap si galop, baze nautice, un teren de golf cu 18 gauri s.a.
Complexul va mai dispune de un hotel ultramodern, cu centru de conferinte si cazinou, spatii expozitionale si club de golf. Totodata se doreste construirea unui complex IT si a doua centre socio-economice. Suprafata totala ce va fi ocupata de noile obiective este de 300 ha, iar valoarea totala a investitiei se ridica la aproximativ 650 mil. euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.