Organizatia de tineret PRM Covasna a depus, ieri, o cerere la Primaria Sfantu Gheorghe prin care a solicitat aprobare pentru organizarea unui miting in fata Prefecturii, in semn de protest fata de numirea la conducerea acestei institutii a unui repre
Organizatia de tineret PRM Covasna a depus, ieri, o cerere la Primaria Sfantu Gheorghe prin care a solicitat aprobare pentru organizarea unui miting in fata Prefecturii, in semn de protest fata de numirea la conducerea acestei institutii a unui reprezentant al UDMR. Mitingul ar urma sa fie organizat pe data de 14 ianuarie, iar conform declaratiilor liderului organizatiei de tineret a PRM Covasna, Sergiu Nicolaescu, la aceasta actiune sunt asteptati circa 250 de participanti. Ideea unui miting de protest a fost avansata prima data de liderii PSD Covasna, care vor analiza in delegatia permanenta oportunitatea de a iesi in strada alaturi de PRM.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.