Totul este familiar si nou in acelasi timp - iata aspectul noului Porsche Roadster, ca si al albumului "Boxster Fantasy" publicat de Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Departamentul de presa si publicitate. Ambele ofera o interpretare proprie si speciala t
Totul este familiar si nou in acelasi timp - iata aspectul noului Porsche Roadster, ca si al albumului "Boxster Fantasy" publicat de Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Departamentul de presa si publicitate. Ambele ofera o interpretare proprie si speciala termenului de "masina de vis". Dintre toate tipurile de roadster, acest automobil sport inspira fantezia si incita imaginatia - apoi le lasa sa curga liber pe parcursul a 160 de pagini. In ipostaze unice: imortalizat de trei fotografi, in acelasi timp.
Boxster apare astfel simultan in Atena, Roma, Paris, Lugano, Sevilla si Venetia. Dar adevarul este ca, pentru realizarea acestor fantezii, automobilul nu paraseste, in realitate, nici un moment decorul de vis al parcului Europa din Rust, in apropiere de Freiburg. Aici, infrunta cu indrazneala gladiatorii si se dovedeste un partener puternic pentru acrobatii si dansatorii de Flamenco. Rockeri, ingeri si nimfe, toti sunt captivati de sarmul acestui automobil de lux. Uneori, atrage atentia asupra sa, captand lumina reflectoarelor, alteori este plasat direct in conul lor de lumina. Albumul este un veritabil joc de imagini si cuvinte, prezentate intotdeauna pe un fundal original. Daca rasfoiti acest album, veti descoperi, pe langa imagini, si cele mai importante detalii si informatii despre tehnologia si designul noului model Boxster.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.