Fotbalistii de la Petrolul Ploiesti s-au reunit ieri in vederea reluarii pregatirilor pentru retur. La reunire au fost prezenti 28 de jucatori, printre care si achizitiile din aceasta iarna, portarul Bogdan Plachta (Metalul Plopeni), fundasul Valeriu
Fotbalistii de la Petrolul Ploiesti s-au reunit ieri in vederea reluarii pregatirilor pentru retur. La reunire au fost prezenti 28 de jucatori, printre care si achizitiile din aceasta iarna, portarul Bogdan Plachta (Metalul Plopeni), fundasul Valeriu Aristan (Tricolorul Breaza), juniorii Sorin Buca si Gabriel Cotoara, plus Claudiu Tudor, revenit sub forma de imprumut de la Universitatea Craiova. La antrenamentul de astazi se vor prezenta si Liviu Bajenaru si Gabriel Curcan, ambii de la Conpet Ploiesti. De la reunire au lipsit nemotivati Gideon si Laurentiu Costache, in timp ce Cornel Mihart a fost invoit doua zile, deoarece trateaza un transfer la Jiul Petrosani. Coducatorii gruparii ploiestene se mai afla in tratative cu Romeo Colda ("Poli" AEK Timisoara), Tiberiu Beceru ("Poli" Unirea Iasi), Stefan Iordache (Juventus Bucuresti), Armel Disney (International Pitesti) si Cristi Mogos (CS Mogosoaia). "Vreau sa formez o echipa care sa joace pe cartea atacului. Jucatorii care vor fi pastrati in lot trebuie sa isi doreasca sa promoveze in prima liga", a declarat antrenorul ploiestenilor, Vasile Cozarec. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.