Am vazut luni seara la realitatea TV un alt Traian Basescu. Un Basescu imaculat, parasutat parca in viata politica romaneasca. Un om providential, cu mult bun simt, constient al realitatilor vietii de zi cu zi. Un presedinte care stie cine fura si de
Am vazut luni seara la realitatea TV un alt Traian Basescu. Un Basescu imaculat, parasutat parca in viata politica romaneasca. Un om providential, cu mult bun simt, constient al realitatilor vietii de zi cu zi. Un presedinte care stie cine fura si de ce fura, cine este corupt si pe cine corupe. Un presedinte hotarat sa se implice, in limitele Constitutiei, in toate activitatile necesare pentru a face din Romania un stat civilizat, demn de a sta in rand cu cele ale Uniunii Europene. Pe mine, m-a convins. Mi-am spus, "iata omul de care avem nevoie". si cred ca si altora le-a creat aceeasi impresie. Atat celor care l-au votat cat si celor care nu au mers la vot. Pentru un moment am uitat complet cine a fost Traian Basescu. si sunt dispus sa uit in continuare ca el a fost scandalagiul care a schimbat doi ministri in perioada 1996-2000. Ca el de fapt a fost cel care a condus, fara sa fie premier, acele guverne care au prabusit nivelul de trai in asemenea hal incat a fost nevoie de opt ani ca sa ne revenim. Am uitat, si sunt dispus sa uit, "scandalul flota", autostrada Bucuresti Pitesti sau asfaltarile paguboase din Bucuresti. Atat timp cat Maria Magdalena a devenit din curva o sfanta, de ce nu ar deveni si Basescu un Magdalen modern. Eu sunt dispus sa-i acord acum credit. Dar daca se va dovedi ca nu este decat un mincinos ipocrit, Basescu va avea de tras cel mai mare pacat al vietii lui. Acela de a induce parerea generala ca fara PSD si fara Ion Iliescu nu se poate trai in Romania. Sper sa nu fie asa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.