Presedintele bistritean, Jean Padureanu, intentioneaza sa-l atraga cat mai aproape de Gloria pe Viorel Moldovan, al carui contract cu Servette Geneva se afla sub semnul intrebarii. Internationalul roman a primit recent o noua oferta din partea presed
Presedintele bistritean, Jean Padureanu, intentioneaza sa-l atraga cat mai aproape de Gloria pe Viorel Moldovan, al carui contract cu Servette Geneva se afla sub semnul intrebarii. Internationalul roman a primit recent o noua oferta din partea presedintelui bistritean, care vrea astfel sa-si pregateasca retragerea din functie.
Viorel Moldovan nu a dat insa un raspuns ferm. "Voi ramane la club un an - doi, cat imi va permite sanatatea. Voi pastra o functie de presedinte onorific si bineinteles voi interveni atunci cand va fi nevoie. Deocamdata nu se pune problema ca Viorel sa preia functia de presedinte. Poate mai incolo, dupa ce isi va clarifica situatia de jucator, va fi posibil", a declarat nea Jean.
Pana atunci, vineri, in cadrul Adunarii Generale a clubului, fratele lui Viorel Moldovan, va fi propus in functia de vicepresedinte. "Este un tanar ambitios si priceput. Adrian Moldovan a dovedit la clubul sportiv municipal pe care-l conduce de doi ani calitati de conducator, a spus Padureanu.

Robert Nita va juca la Gloria
Astazi, Gloria Bistrita, se reuneste pentru startul pregatirilor in vederea returului. Din lotul Gloriei nu mai fac parte Dita, Iodi, Cr. Vlad si Dancu. In locul lor au venit insa Bumb, Salajean, Balan si de ieri, fostul rapidist, Robert Nita, care a parasit formatia israeliana Hapoel Beer Shova, unde a evoluat in ultimele sase luni. Conducerea Gloriei se mai afla in tratative si cu fostul jucator al echipei Petrolul, Dragos Mihalache. Sambata, lotul pregatit de Constantin Carstea va pleca intr-un stagiu de pregatire de doua saptamani la Vatra Dornei, dupa care va urma un turneu in Grecia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.