Romanul a intrat din nou in gura presei turce dupa o gafa antologicaOvidiu Petre a intrat din nou in atentia presei turce, care l-a criticat dur pentru o gafa comisa luni seara, la partida dintre Galatasaray si Spartak Moscova, din turneul amical dot
Romanul a intrat din nou in gura presei turce dupa o gafa antologicaOvidiu Petre a intrat din nou in atentia presei turce, care l-a criticat dur pentru o gafa comisa luni seara, la partida dintre Galatasaray si Spartak Moscova, din turneul amical dotat cu trofeul "Efes Cup". Jucatorul roman, folosit ca titular de antrenorul Gica Hagi, a jucat bine pe postul de fundas central, insa a comis o greseala mare, din care rusii au deschis scorul. In minutul 40 al intalnirii, Petre a vrut sa paseze spre propriul portar, dar argentinianul Cavenaghi a interceptat balonul si a deschis scorul. Necati a egalat in minutul 84, iar la loviturile de departajare Spartak s-a impus cu 5-4. In tabara cealalta, Florin Soava a fost integralist, transformand si prima lovitura de departajare a echipei ruse, in timp ce Adrian Iencsi si Gabriel Tamas nu au avut loc in lot. Presa din Turcia nu a pierdut din nou prilejul sa sara la gatul lui Petre. "Renunta la Petre, Hagi!", este titlul unui editorial aparut ieri in "Aksam", in care se mentioneaza ca fotbalistul roman ar trebui sa se orienteze spre alta echipa. "Petre a venit la Galatasaray impreuna cu Bratu, pentru acesti jucatori platindu-se cinci milioane de dolari. Stim cu totii cine i-a adus: Popescu. Bratu a plecat si a ramas Petre. Ieri seara, Petre i-a dat unui jucator al echipei adverse o pasa minunata de gol si acesta a inscris! Hagi, acest Petre nu va face treaba la Galatasaray! Renunta cat mai repede la el, ca sa-si caute norocul in alta parte!", scrie "Aksam". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.