Mama lui Sylvester Stallone s-a alaturat fostei sale nore, Brigitte Nielsen, la Celebrity Big Brother, din Marea Britanie, informeaza site-ul Ananova. Sosirea lui Jacqueline Stallone, in varsta de 71 de ani, in Casa Big Brother, i-a surprins pe ceila
Mama lui Sylvester Stallone s-a alaturat fostei sale nore, Brigitte Nielsen, la Celebrity Big Brother, din Marea Britanie, informeaza site-ul Ananova. Sosirea lui Jacqueline Stallone, in varsta de 71 de ani, in Casa Big Brother, i-a surprins pe ceilalti opt concurenti.
In timpul casatoriei de doi ani a lui Nielsen cu vedeta din "Rocky", mama actorului a spus ca isi doreste un cutremur pentru ca Nielsen sa cada in "crater". Cuplul a divortat in 1987.
Marti, concurentii au facut primele nominalizari pentru persoanele a caror plecare din Casa Big Brother este dorita. Primele doua persoane, ca numar de voturi, se vor confrunta apoi intr-o "finala", in urma careia una din ele va fi eliminata din concurs.
Concurentilor li s-a spus ca Stallone, fiind nou-venita, nu poate fi nominalizata, dar are voie sa "influenteze" decizia publicului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.