Potrivit unui raport publicat recent, in 2004, companiile straine au investit in Polonia cel putin sapte miliarde de dolari, acesta fiind cel mai bun rezultat consemnat din 2001 si pana in prezent, transmite portalul Newsnow. Printre investitorii atr
Potrivit unui raport publicat recent, in 2004, companiile straine au investit in Polonia cel putin sapte miliarde de dolari, acesta fiind cel mai bun rezultat consemnat din 2001 si pana in prezent, transmite portalul Newsnow. Printre investitorii atrasi de Polonia, in 2004, se numara Gillette, Whirlpool si Philips. Alte cateva companii si-au transferat in aceasta tara diviziile de cercetare si contabilitate.
Printre cei mai mari investitori se numara companiile din sectorul de comert si de logistica, locul intai fiind detinut de compania ungara TriGranit Development, care intentioneaza sa construiasca un centru comercial in Katowice, in valoare totala de 780 de milioane de dolari.
Locul doi este ocupat de compania Ikea, care intentioneaza sa investeasca 465 de milioane de dolari, pana in 2007, urmata de Parkridge CE & Morley, care planuieste investitii de 260 de milioane de dolari intr-un centru de logistica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.